sobota 29. května 2021

Tip na 4: CZE - Café Starosta

Česká republika - Neveklov
Café Starosta

Pražská 119, 257 56 Neveklov

Krásnou, překrásnou sobotu všem. Vítejte v nové kavárně. Nedávno jsme vám na Instagramu ukazovaly naší návštěvu města Neveklov. A samozřejmě nebyly bychom to my, kdybychom nenavštívily nějakou super kavárnu. A překvapivě, našly jsme ji i tu.

Café Starosta otevřel poměrně nedávno. Přesněji 1.4.2021. Kavárnička se nachází v bývalém obchůdku s potravinami pana Starosty. Dokonce zde najdete i původní opravené regály na zboží. Stylem je kavárna spíše prvorepubliková, charakteristickými prvky jsou zde dekorace z této doby. V kavárně najdete kávu od pražírny Coffee Source - přesněji kávu Dark star.

Podnik najdete na adrese: Pražská 119, 257 56 Neveklov. Otevřeno mají po celý týden. Změna je však hlavně o víkendu. V týdnu sem můžete zavítat od 6:30 do 18:00. O víkendu pak od 9:00 do 18:00. Malinkou nevýhodou je, že jsme zde nenašly moc parkovacích míst a centrum města je trošku dál.


Kavárna má několik místností a také venkovní dvoreček. Takže míst k sezení je opravdu spoustu. Jednoduché bílé zdi, spolu s dřevěnou podlahou a tmavým nábytkem navozují příjemnou a útulnou atmosféru a jen co to bude možné, vyrážíme sem posedět.

Obsluha byla velmi příjemná. Paní, pravděpodobně majitelka, byla neskutečně vstřícná, vše vyřídila velmi rychle a s moc příjemným úsměvem. Což nás potěšilo.

V kavárně jsme ochutnaly Cappuccino (45,-.) Káva byla chuťově jemná s hezkým latte artem. Opravdu velké překvapení, které ani nepotřebovalo dát si do nápoje cukr.


Druhý nápoj jsme zvolily cafe latte, které bylo také chuťově velmi lahodné a moc jsme si ho vychutnaly.

Třešničkou na závěr byly ořechový rohlíček (16,-.) Jemné těsto plné lahodné ořechové náplně. Tak akorát sladký. Ke kávě vynikající. Ani jsme je nestihly vyfotit, jak byly dobré.

Co nás velmi překvapilo byly cukříky (s nápisem kavárny), to samé sáček na zákusky.

Pokud jsme vás nalákaly k návštěvě a zajímalo by vás něco více o kavárně tak mrkněte sem. V tomto zpravodaji na straně 13 najdete podrobné informace o podniku.

Odkaz na podnik máte zde. Instagram najdete tady @cafe_starosta.

Doufáme, že se vám náš tip líbí a zavítáte s námi zase někam jinam i příště.

Mějte krásný zbytek víkendu a příště zase ahoj u dalšího článku.


VÝHODY:

          

Za holky ze Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat