sobota 1. května 2021

Recenze: Prokop coffee & croissants


    

Ahoj a krásnou sobotu přejeme. Máme tady novou recenzi na podnik, který jste dříve mohli navštěvovat v Nuslích. Dnes za nimi vyražte do Dlážděné.

Již podle názvu článku víte, že se jedná o Prokop coffee & croissants. Dříve známé jako Nusle Beans. My jsme tuto pobočku navštívit nestihly, za to v té nové, skoro u Masaryčky (Masarykova nádraží) jsme byly.

Prokop coffee & croissant najdete v ulici Dlážděná 4 cca od léta roku 2020. V klidu sem dorazíte pěšky, ať již z výše zmíněné Masaryčky a nebo z Hlaváku. Okénko tu mají otevřené od pondělí do pátku od 8:00 do 17:00. V sobotu od 9:00 do 14:00. V neděli je zde zavřeno. Tak na to pamatujte.

Obecně je tento podnik proslulý dobrou kávou a především domácími plněnými croissanty, za kterými jsme vyrazily i my.

Interiér byl velmi minimalistický. Veden byl ve světlých barev, dekorace tvořily rostliny a káva. V pozadí hrála klidná tichá hudba. Ohromný bar spolu s vitrínkou zabírá velkou část prostoru, zbytek je pro zákazníky. Za normálních okolností tam mají 2 stoličky k sezení, nyní jsou schované.

Interiér si vysloužil 4,5 hvězd z 5.


Obsluha byla moc příjemná. Obslouženy jsme byly rychle a bez jakýchkoliv problémů. Za nás palec nahoru.

Personál od nás získává 5 hvězd z 5.

Cappuccino 2x - (60,-) bylo moc dobré. Na Verů jemné, cukr nebyl potřeba. Vyloženě si kávu vychutnala. Jen vtipné bylo vidět poloprázdný kelímek, i když byl vlastně plný. Už před koupí se nám pán omluvil, protože jim došly kelímky na cappuccino.

Káva má od nás 4,5 hvězd z 5.

Croissant s náplní marmelády lesního ovoce (70,-) byl také výborný. Když jsme ho kupovaly, byl ještě teplý. Marmeláda z lesního ovoce byla příjemně kyselá. Jediná nevýhoda, náplně bylo v croissantu mnoho, takže byla při konzumaci fakt všude 🙈😂. Ale zase asi lepší, než jí tam nemít.
Cena k velikosti sladkého a marmelády uvnitř odpovídala. Takže rozhodně doporučujeme.

Eli ochutnala kokosový plněný croissant politý bílou čokoládou. Kokosový krém uvnitř byl jemný a né moc sladký. Ale ta poleva z bílé čokolády už byla dost sladká, bez ní by to bylo akorát. Jinak pro milovníky kokosu - skvělá volba.

Croissantu dáváme 4,5 hvězd z 5.


Celkem dáváme podniku 4,5 hvězd z 5 a s jistotou můžeme říci, že sem někdy opět znovu zavítáme.

Co vy a tento podnik? Znáte? Navštěvujete. Pokud ano, dejte nám vědět, jak vám tady chutná.

Najít je můžete na Instagramu jako @prokop_croissants. Na Facebooku jako Nusle Beans.

Mějte se krásně, užívejte snad konečně jara a zase příště ahoj.

VÝHODY:
  
       
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat