sobota 8. května 2021

Tip na 4: CZE - Kavárna Modré dveře

Česká republika - Kostelec nad Černými lesy

Kavárna Modré dveře

nám. Smiřických 39, 281 63 Kostelec nad Černými lesy


Ahoj a hezkou sobotu všem. Vítáme vás u nového tipu na 4. Dnes se spolu podíváme do okénka podniku v Kostelci nad Černými lesy.

Před cestou sem jsem si hledala podnik, který je otevřen, tak abychom si zde i v neděli mohli něco dát. A povedlo se. Našla jsem krásný podnik s názvem Modré dveře, příhodnější právě kvůli jeho modrým dveřím. Otevřeno tu tedy máji po celý týden od 8 do 18 hodin.

Mimo kavárnu tu můžete narazit i na terapeutické centrum pro lidi s psychickými, duševními obtížemi a pro lidi v nouzi. Nezapomínejte na to, že pokud vás něco trápí, je nejlepším řešením vyhledat pomoc a mluvit o tom.

Teď už zpět ke kavárně. Zvolily jsme zde 2x horkou mléčnou čokoládu (47,- za jednu). Velký kelímek plný hrozně horké čokolády byl to pravé co jsme potřebovaly. Nápoj nebyl vodový. Byl chuťově jemný a moc moc dobrý!




K čokoládě jsme si koupily ještě čtyři mini croissanty (za 4 něco přes 50,- alespoň podle našich výpočtů). Ty byly domácí, krásně čerstvé, měkké a chuťově naprosto lahodné. Mimo to měli i široký výběr zákusků ve vitríně.

Co jsme zahlédly v okénku, byl vidět hezký retro nábytek a poměrně velké prostory uvnitř. Škoda, že jsme nemohly dovnitř zajít posedět. Podle všeho zde mají i ohromnou a krásnou zahradu, kde se v létě skvěle odpočívá.

Obsluha byla neskutečné milá. Slečna nám ve všem vyhověla. Tady si není na co stěžovat.


Modré dveře jsou tak přesně tím podnikem, který chcete navštívit pro zlepšení nálady. Instagram sice nemají, ale stránky ano. Tak odkaz zde.

I dnes je to od nás vše. Přejeme krásný víkend a příště zase ahoj.

Ps: kdybyste nám tu chtěli zanechat nějaký hezký komentář, nebudeme se zlobit. Sledovat nás také můžete na Instagramu, kde jsme jako @zazitky_na4.

Tak pa.
VÝHODY:

     

Za holky že Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat