sobota 19. června 2021

Recenze: Cafe Plecnik


    

Ahojky všichni, vítejte u naší nové recenze. Dnes se spolu vydáme na Vinohrady, kde navštívíme krásnou kavárničku na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Cafe Plecnik, jak jíž víte podle názvu, najdete na adrese: Nám. J. z Poděbrad 1659, 130 00 Vinohrady. Otevřeno mají po celý týden, v neděli však s malou odchylkou. Po-So 9:00 do 22:00. V neděli od 10:00 do 22:00. Otevírací doma se samozřejmě stejně jako u jiných podniků může lišit v závislosti na okolnostech.

Podnik nabízí italskou kávu, mnoho rozlévaných vín a jiných dobrot k zakoupení.

Interiér jsme okoukly jenom v rychlosti, čekaly jsme na naší objednávku uvnitř kavárny. A musíme se přiznat, že jsme se do interiéru zamilovaly a rozhodně sem vyrazíme, až nám povolí sezení v kavárnách. Momentálně prodej probíhá přes výdejní okénko/dveře, ale dovnitř se může. Hned je tu velký stůl s nabídkou dezertů a spoustou krásných hrnků (taky na prodej). V levé části je dřevěný bar, velké zrcadlo a hooodně kytek, a všude nádherná podlaha. Před vstupem do kavárny jsou lavičky, aby si lidé mohli užít aspoň nějaké posezení, s drinkem a pod dekou.


Obsluhovala nás velmi milá slečna, kávu jsme měly rychle hotovou a neměly jsme žádný problém s placením. Vše naprosto v pořádku.

Interiér a obsluhu hodnotíme 5 hvězdičkami.

Cappuccino 48,-
Eli si výjimečně dala také klasické cappuccino, a bylo vý-bor-né. Skvělá káva, jemná pěna a krásné srdíčko v kelímku, co víc si přát?!


I Verů si zvolila cappuccino a moc si ho vychutnala. Kávu zde doporučujeme všema deseti.

Hlásíme 5 hvězd z 5.

Jídlo jsme zde neochutnaly. Bohužel. Ale nebojte, rozhodně se vrátíme co nejdříve to půjde.

Celkově od nás kavárna má 5 hvězd z 5. Tady jsme se cítily opravdu skvěle a už teď se moc moc těšíme, až budeme moci vyrazit za něčím dobrým a chvilku se zde zdržet.

Odkaz na jejich oficiální facebookovou stránku máte zde. Na Instagramu je najdete pod @cafe_plecnik, tak jukněte.

Od nás je to dnes vše. Doufáme, že jsme vám předaly další tip, kam vyrazit za něčím dobrým.

A příště zase AHOJ.

VÝHODY:
  
        
   
 
Za holky ze Zážitky na 4, Veru a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat