sobota 12. června 2021

Tip na 4: CZE - Cukrárna Café MAX

Česká republika - Sedlčany
Cukrárna Café MAX


Ahoj všichni a krásné dnešní čtení. Léto je na cestě k nám a s ním i spojené výlety a různé cesty po naší zemi. Já už jsem na pár míst měla možnost vyrazit a tak bych je ráda představila i vám.

Café MAX najdete na adrese: Nám. T. G. Masaryka 31, 264 01. Otevřeno mají po celý týden od 8:00 do 18: 00 jen s výjimkou neděle, kdy otevřeno mají od 10:00.

Výběr je tu opravdu veliký, ať již nápojů, tak i zákusků. My jsme si tu vybrali Kremroli (30,-), Větrník (45,-) a Višňový dort (45,-). Všechny zákusky byly opravdu chuťově skvělé a i velké.


Z nápojů jsme zvolily cappuccino (45,-), které bylo chuťově poměrně dobré, hodně hořké. "Na mlýnku" zde mají Lavazzu. Dalo by se to přirovnat ke kávovému průměru. Za nás rychlo kafe sebou dobrý.

Interiér moc hodnotit nemůžu, prostor je úzký, z jedné strany zabírá místo pult a vitrína. Zdi jsou bílé a místa k sezení jsou pravděpodobně na druhé straně místnosti, naproti pultu. Dle jejich stránek je ještě jedna místnost vedle této hlavní. Za nás velmi obyčejné prostor.

Paní, na to, že byla sobota, byla moc milá a pohotová. Kávu připravila velmi rychle. Žádný problém tedy nebyl.


V závěru dobrá cukrárna/kavárnička pro rychlé kafe a možná, při dobrých podmínkách, kdy není covid, i pro odpočinek.

Odkaz na jejich stránku zde.

Pro tento krátký tip vše. Mějte krásný zbytek týdne a příště zase ahoj!

VÝHODY:

          

Za holky ze Zážitky na 4, Verů






Žádné komentáře:

Okomentovat