sobota 11. září 2021

Tip na 4: CZE - Náladový kuchař - MOODY Chef's Base

Česká republika - Kladno

Náladový kuchař - MOODY Chef's Base

I. Olbrachta 2618, 272 01 Kladno


Ahoj, ahoj, vítejte u nového článku a ano dalšího krátkého tipu na 4. Dnes se spolu vrátíme do Kladna, ve kterém jsme byly před nějakým časem. Je tu však podnik, na který jsme se hodně těšily. To jestli nám chutnalo a jaké dojmy jsme si odnesly najdete níže.

Náladový kuchař byla jasná obědová volba v Kladnu. Otevřeno tu mají pouze v pracovním týdnu a to vždy od 11 do 20 hodin. Kapičku jsme pak tedy nečekaly překvápko v podobě interiéru.

Podle majitele, jak nám vysvětlil, se během pandemie přeorientovali spíše na take away podnik, než na klasickou restauraci. A podle toho to tam taky taky vypadalo.


Jeden malý prostor, kde máte ohromný bar a zároveň prostor pro dělání burgerů. Na druhé straně barový stůl se židlemi a tak trochu binec v okolí. Spíš to tam vypadalo jako ve skladu.

Dle pána jsme si klidně mohly sednout, ale my jsme si to raději vzaly sebou, než se nechat očumovat při jezení burgerů, zvlášť když jsme tam pro jídlo byly sami. Navíc měl majitel na druhem konci stolu improvizovanou kancelář, tak jsme ho nechtěly rušit při práci.


Vše ostatní hrozně fajn, komunikace při placení a i vyřízení objednávky, dokonce je fajn i ta otevřená kuchyně, když vidíte, jakže vám to jídlo vůbec chystají.

Mínusové body mají za ten interiér, který nás trochu vyděsil a také pocit naprosté nemístnosti, kdy nevíte, jestli máte čekat uvnitř nebo jít ven a čekat na zavolání.

Podnik je teda hlavně take away bistro, můžete využit i rozvoz, pokud jste z Kladna. Lákadlem také může být doporučení v gastro mapě.


A teď co jsme si daly. Měly jsme 2x malý bacon burger (99,-), který byl dostatečně propečený, ale zároveň hezky šťavnatý. Rozhodně si není na co stěžovat a jídlo doporučujeme všemi 10. Jen škoda toho, že jsme si ho nemohly do sytosti vychutnat na místě. Pití jsme nezvolily žádné.


Takže souhrnem, očekávání jsme měly veliké, bohužel bublina nadšení poměrně rychle splaskla, až tak, že ani to jídlo už to nevytáhlo. Chuťově super, ale za nás už asi ne.

Co vy a Náladový kuchař. Znáte? Byli jste? Nebo se chystáte? Dejte nám vědět.

Mějte co nejpěknější zářijový víkend a příště zase ahoj!

Odkaz na jejich web máte zde - najdete tam i jejich menu. Případně se mrkněte na jejich insta @moodychefcz.

VÝHODY:

          

Za holky ze Zážitky na 4, Verů a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat