sobota 4. prosince 2021

Recenze: Café & Bistro Chez nous - Kladno




Vítejte. Ještě za teplého počasí jsme vyrazily na výlet do Kladna, takže doplníme resty a napíšeme vám, jak nám tam chutnalo.

Tentokrát jsme se vydaly do Chez nous, tuto kavárnu najdete na adrese Ctiborova 431, 272 01 Kladno. Můžete sem jít opravdu brzo, ve všední den otevírají už v 8 ráno a zavírají až v 20 večer. O víkendu je otevírací doba kratší, ale stejně velkorysá. Otevírají o hodinku později, tedy v 9 ráno a zavírají k polednímu ve 12:30. Snídani tedy stihnete s přehledem, i když si trochu přispíte.

Interiér podniku nás naprosto uchvátil. Ohromný prostor rozdělený schody a zábradlím na 2 části. Vše krásně prosvětlené, bílé stěny, plno zeleně a velká okna. Nábytek ze světlého dřeva a plno míst k sezení, bez pocitu toho, že vás soused kouká do talíře. Plus veliký bar v horním patře. Za nás krásných a jasných 5 hvězd z 5.

 

Obsluha byla moc milá, na starosti nás měly dvě slečny. Obě byly velmi pohotové. Na nic jsme nečekaly příliš dlouho. Vždy doplnily donášku úsměvem. Placení proběhlo opět na baru, takže se vším naprostá spokojenost.

Obsluhu hodnotíme 5 hvězdami z 5.

Z nápojů jsme obě zvolily už naší klasiku cappuccino. Latte art byste tu hledali marně, za to ta našlehaná krémová pěna, ta stála za to. Chuťově káva byla kyselejší a hořká, proto byl, v případě Verů, cukr potřeba.

Kávu hodnotíme 4,5 hvězdami z 5.

Snídaně byla u Verů jasná. Avo toast s míchaným vajíčkem, slaninkou a salátkem. I když už jsme se párkrát napálily u avo toastu, tentokrát tomu nebylo. Ohromná porce, výborné propojení chutí a vajíčko a slanina. To prostě pro nakopnutí dne chcete!


Topinka s volským okem. Ta byla opravdu dobrá, nebyla ani opečená do tvrdá, dala se krásně krájet příborem. Jako příloha byl salát, takže jídlo bylo rovnoměrně chuťově vyvážené.

Jídlo má od nás má 100%, 5 hvězd z 5.


Celkem podniku dáváme 5 hvězd, zaslouží si je.

Odkaz na jejich webovky zde. Na Facebooku je najdete zde. Na Instagramu @chez_nous_cafe_bistro!

Takže tímto jsme se podívaly opět mimo Prahu a poprvé do Kladna. Není to jediný podnik, který jsme tu navštívily, koukněte určitě i na naše jiné recenze odtud. Celý náš výlet i s tipy, kam se podívat, najdete časem na blogu. Mějte se krásně a zase příště.

VÝHODY:
  
       

   
 

Za holky ze Zážitky na 4, Jíťa a Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat