sobota 29. ledna 2022

Recenze: Bagel Lounge Praha


    

Ahoj, ahoj, ahoj. Vítejte u další soboty a u dalšího článku. Dnes spolu znovu zamíříme na jedny z nejlepších bagelů. Pro nás jen dobře, že se od poslední naší návštěvy ve Varech, otevřely i pobočky v Praze. A to rovnou 3.

Jestli stále netušíte, řeč je o božských bagelech z Bagel Lounge. Odkaz na naší recenzi z Varů máte zde. V Praze je najdete na Florenci hned u zastávky tramvaje, druhou najdete ve Vršovicích a třetí v Čimicích. My jsme zavítaly v Praze do té první. Otevřenu je zde denně od 8 do 19 hodin.


Zvolit můžete z mnoha a mnoha variant bagelů, záleží jen na vás. Mají tu super brunche, ale i obědy a třeba večeře.

Co nás trochu zklamalo bylo neaktualizované menu v podniku, na webu ho však najdete.

Interiér vcelku jednoduchý, stylizované do barev bílé, modré a černé s přírodním dřevem. V dobu, co jsme tam byly my, navíc přibyla vánoční výzdoba. Co nás trochu zmatek bylo to, že jedna lavice na sezení byla vyšší než druhá. Bylo to trošku nepříjemné, ale co se dá dělat. Dáváme proto 4,5 hvězdičky z 5.


Obsluha nebyla zezačátku úplně pohotová, čekaly jsme déle, než nám donesly menu. Poté bylo vše v pořádku. Velký plus dáváme za omluvu za špatně připravené maso v Burger, než jaké jsme si objednaly. Z objednaného propečeného masa tekla krev a tak nám slečna dala jako omluvu dort zdarma a slevu na jídlo.

Hodnotíme 4,5 hvězdami z 5.

Cappuccino (65,-) bylo velmi dobré. Trochu hořké s náznakem latte artu, ale i přesto moc dobré. Dáváme 4,5 hvězd z 5.


Slaninový bagel s extra vajíčkem (158,-) byl naprostým stropem všech bagelů. Naprosto nás nadchlo servírování bagelů. Ke konzumaci, abyste nebyly upatlaní všude možně, si můžete vzít i gumové rukavice. Za nás opravdu super.


Burger bagel. Z tohoto bagelu máme trochu rozporuplné pocity. Objednaly jsme si propečené maso, což se na první pohled i zdálo že je. Ovšem na druhý už ne. První polovina masa byla uvnitř celá růžová. Druhá polovina byla ještě horší. Byla růžová už po krajích a uprostřed v masa tekla doslova krev. Zbytek bagelu, pomineme-li maso, byl dobrý, ale celkový dojem z něj byl prostě zkažený.


Brownies jako kompenzace za špatně vyvedené maso v bagelu, bylo moc chutné. Kdybychom nebyly přejedené asi ho zdlábneme celé. Takhle jsme nedaly jeden kousek ani když jsme jej jedly dvě.


Jídlo hodnotíme 4,5 hvězdičky z 5.

Celkem podniku dáváme 4,5 hvězd z 5.

Odkaz na jejich Instagram @bagellounge_prague. Jejich web zde.

Od nás je to tímto vše. Co vy a Bagel Lounge? Znáte, chodíte? A jaké máte odtud zážitky. Dejte nám vědět.

VÝHODY:
  
       

   
 
Za holky ze Zážitky na 4, Verů a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat