sobota 15. ledna 2022

Recenze: Café v Parku


    

Ahoj. ☺️ Je tu další recenze, kam zajít za úžasným občerstvením a příjemným odpočinkem. Rozhodně doporučujeme sem zajít v létě, v zimě si plně neužijete jejich zahrádky. 

Tuto kavárnu najdete hned vedle Národopisného muzea. Dá se říci, že kavárna je jeho součástí. Oboje najdete kousek od Petřína, v zahradách Kinských.

Pokud by někomu více vyhovovala klasická adresa, tady jí máte: Smíchov, Petřínské sady 98, 150 00 Praha 5. Otevřeno mají vyjma pondělka každý den od 11 do 17 hodin. Do samotného Národopisného muzea doporučujeme také zajít. Najdete zde mnoho národních krojů, ale také informace o tradicích. 


Interiér podniku jsme ani neměli moc času si prohlédnout. Ratanový nábytek, velký bar a vitríny se zákusky a světlé stěny. Nábytku nám tam přišla poměrně hodně, za to prostor byl bohužel malý. Asi bychom to rozvrhly trochu jinak. Co jsme si ale oblíbily je jejich venkovní zahrádka, kde je velmi příjemné posezení, avšak bez obsluhy. Při vstupu do podniku si také dávejte pozor na schody. Dáváme 4 hvězdy z 5.

Obsluha byla milá. Paní nám donesla objednávku až na zahrádku, i když byla bez obsluhy. Za nás 5 z 5.

Pití jsme obě zvolily domácí limonády. Byly to grep a bezinka a obě byly vynikající. Bezinka příjemně sladká, chuť bezu výrazná. Za nás určitě dobře zvoleno. Grepová limonáda byla opravdu výborná, příjemné osvěžení během teplého dne. Takže za nás určitě 5 hvězd!

Ze zákusků jsme zvolily Tartaletku (45,-) a jahodový Cheesecake a jakože tohle byla teprve pecka. Tartaletka měla sice trochu tvrdší košíček, za to náplň byla jemná a ovoce k tomu vše nádherně chuťově doladilo. Za Verů velké doporučení. Co nás taky celkem zaujalo byla Pavlova, ale na tu máme zálusk příště! S cheesecakem rozhodně neprohloupíte. Byl moc mňamkózní a 4,5 hvězd je jasných. 

Celkově dáváme podniku 4,5 hvězd z 5.

Takže, jak jsme už v úvodu zmínily, nejlépe sem zaskočte za teplého počasí, stojí to za to! A zatím pa u další recenze. 

Odkaz na jejich oficiální stránku máte zde


VÝHODY:
  
       

   
 

Za holky ze Zážitky na 4, Jíťa a Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat