sobota 1. ledna 2022

Tip na 4: CZE - Pekárna Praktika

Česká republika - Praha 2 - Vinohrady

Ahoj a krásný Nový rok! Vítejte u nového článku, přesněji u tipu na 4. Proč nezačít Nový rok hned takhle hezky s pořádnou dávkou dobrého pečiva a sladkých dobrot? Nebo už jste přeslazeni po Vánocích?

Ještě v minulém roce jsem navštívila Pekárnu Praktiku. Malý nenápadný podnik najdete na adrese Bělehradská 66/990, 12000 Praha 2 Vinohrady.

Otevřeno tu mají PO - PÁ: 09:09 – 16:06; SO+NE: ZAVŘENO. Další dvě pobočky můžete najít v Karlíně a nebo v Holešovicích.

Vše je pečeno z bio mouky. Jejich místní mouka je mletá na kameni. Podle nás vše co si můžete přát.


Já jsem zde ochutnala hezky horké a tak akorát hořké cappuccino (70,-) a také skořicového šneka (50,-). Obojí bylo, pro start dne, ideální. Včetně ceny.

Co mě mírně překvapilo, byl otevřený prostor pekárničky. Dlouhé lavice by mohlo vystřídat pár malých stolečků, ale chápu, že jde hlavně o prodejničku pečiva, proto jim nic nevyčítám. A naopak vřele doporučuji k navštívení. Pokud máte chuť a nejsou vám tolik příjemné otevřené prostory pro posezení, zvolte raději vše sebou.


Co se týče obsluhy, nemáme žádné výtky. Milé vystupování a hezký úsměv, obojí potěšilo.

Naprosto i teď vím, že se do této pekárny pro něco dobrého v blízké době zatavím. Co vy a Pekárna Praktika? Znáte a chodíte sem často? Určitě nám dejte vědět.

Na Instagramu je najdete pod @pekarnapraktikana, na jejich Bělehradskou prodejničku mají i instagramový účet @praktikashop. Jejich web máte tady.

My Vám touto cestou ještě jednou přejeme vše krásné v novém roce a pokud možno hlavně zdraví, štěstí, lásku, klid a pohodu v každém dni tohoto roku.

Mějte se krásně a zase příští sobotu Ahoj! Máme toho připraveného ještě mnoho.

VÝHODY:

         

Za holky ze Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat