sobota 4. února 2023

Restaurace - Hlučná samota (Navštíveno 3.9.2022)


Ahojte. Venku zima, ale my rády vzpomínáme na teplé dny, dobré podniky a no... ne vždy to vyjde. Však to znáte. V létě jsme navštívily restauraci Hlučná samota. Co k tomu říct...? Zase jedna perla dne.

Vzpomínáte na Coffee Factory? Kdo ne, můžete mrknout SEM. Kdo ano, asi už chápete, co vás čeká.

Obsluha zde totální katastrofa. Jak víte, normálně čas při objednávání nesledujeme, ale někdy nás to prostě donutí. V klidu jsme se sedly ven, bylo opravdu krásně. Pití jsme objednály v 18:30 a donesly nám ho až v 18:40. Při té příležitosti jsme si stihly tak tak objednat jídlo, i když servírka byla už jednou nohou zase pryč. Objednaly jsem si z hotovek, takže jsme očekávali jídlo maximalně do 10 minut. Jelikož jsme mely naspěch, tak jsme schválně volili jídlo z těch nejkratších na donášku. Po několika dotazech, kdy nám jídlo donesou odpověděla, že neví. Když jsme se v 19:15 zvedly k odchodu, že jdeme zaplatit, tak jsme se ve dvěřích restaurace střetly se servírkou, která nám akorát nesla jídlo. KDyž jsme jí řekly, že ho nechceme, protože jsme na něj čekaly bez omluvy opravdu hoooodně dlouho, tak nám řekla, že nám ho už nese a že ho stejně budeme muset zaplatit. Takhle rychle jsme jídlo jestš na sebe nenasoukali, bylo nám špatně a bolel nás zaludek, Jak jídlo chytnalo jsme ani nevnímaly, a kdyby jsme nevěděly, že jsme si objednaly špagety, tak ani nevíme, co jsme jedly. Jedno jídlo jsme si nechali zabalit s sebou, ale ty scény u toho, co obsluha dělala... no, víme, že sem už nikdy nepůjdeme a rozhodně tento podnik nedoporučíme.


Z pití jsme se daly citronádu a colu. Bylo nám řečeno, že neví, jestli mají dost citrónu. Prý možná budeme mít jen vodu s citrónem. No, když nám pití donesli, měly jsme pocit, že ty citróny paní sháněla po celém podniku a možná i vybírala citrony z prázdných sklenic již vypitých drinků.

Suma sumárum: pomalost obsluhy extrémní, nepříjemný přístup, navíc obsluha na každý náš dotaz nic neví. jídlo nevíme jak chutnalo a pití bylo narychlo spíchnuté na koleni bůh ví z čeho.

Jelikož do záporu se jít nedá, dáváme 0 hvězd. Už jsme tu měly i jen 1,5 hvězdy myslely jsme si, že níž nikdy nepůjdeme, ale víte co se říká. Nikdy neříkej nikdy.

Mějte se hezky a snad bude naše další recenze více pozitivní.

VÝHODY:

     

   
 

Holky ze Zážitky na 4



Žádné komentáře:

Okomentovat