sobota 19. srpna 2023

Cafe Sofa



Zdravíme. Tentokrát vás vezmeme do trošku netradiční kavárny, která se nachází v Dejvicích. Jedná se o kavárnu, kde nahlédnete do trochy světové kuchyně, ale zvláště do japonské gastronomie s podtónem anime a mangy.

Najdete ji na adrese Evropská 2690/17, 160 00 Praha 6, v budově PPF Gate. Nejbližší zastávka MHD Dejvická. Otevírací doba je tu Po - Pá 8:00 - 18:00, So 9:00 - 18:00 a v neděli zavřeno.

Interiér je nádherné vzdušný, ale zároveň působí útulně. Byly jsme tu několikrát a pokaždé jsme narazily na moc milý personál. (Foto interiéru v úvodu)


Nabídka jídla je velmi rozmanitá, každý si najde své. Ať už se jedná o slané, sladké nebo o kombinaci pro nerozhodné. Nabídka se zde mění, takže nikdy nevíte, jestli se věta "tohle ochutnám příště", splní.

My si daly cappuccina (65,-), a obě měla nádherné latte arty. Jedno No-Face a druhé s Alfem. A také domácí limonádu mango maracuja (85,-).


K jídlu jsme jednou zvolili sendviče z mléčného chlebu Hokkaidó s vajíčkovou pomazánku a řeřichou. Podruhé jsme sáhly pro sladko slané snídani. Dva kusy mléčného chlebu Hokkaidó. Jeden se slaninou, volským okem a pažitkou. Druhý s máslem a marmeládou.


K tomu jsme ochutnaly i vajíčkovou omletu s jeruzalémským bagelem. Přílohou byly olivy s fetou, zeleninka a bylinky. Kombinace chutí naprosto jedinečná a proto vřele doporučujeme.


Všechno bylo dobré, netradiční chutě byly opravdu výjimečné a nebojíme se sem jít zkusit zase něco jiného.

Za nás obě návštěvy velký úspěch, takže hodnotíme 5 z 5 hvězd. Určitě se zde stavte, mají zde i plno lákavých dezertů, na které jsme my už neměly po snídani místo.


Odkaz na podnik máte zde.
Užijte si den a mějte se hezky. Uvidíme se zase příště.


VÝHODY:

       
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat