sobota 12. srpna 2023

Grounds L4


Ahoj a krásný víkend. Dnes spolu navštívíme zajímavý podnik na Kampě. Že nevíte, že se tam nějaká super kavárna ukrývá? Tak se na ni pojďme podívat společně.

Pokud dorazíte ke dveřím podniku až příliš brzy, stejně jako my, nenechte se odradit. Podnik se totiž nachází až ve vnitrobloku. Proto na první dobrou není vidět, kde kavárnička sídlí. Tedy ve kterém průchodu. My jsme si trochu uřízly ostudu, když jsem se do dvorečku snažily dostat krátce po otevírací době a stále bylo zavřeno.

Interiér je to velmi příjemný. Minimalistický a tichý, jen s decentní hudbou a nádhernou vůni kávy a sladkého pečiva. Velmi milé musí být také sezení před kavárničkou "na zahrádce". Tím, že se podnik nachází takto mimo tepající centrum v tiché uličce a ještě v tišším vnitrobloku je velmi vhodné za odpočinkem přijít zrovna sem.


Obsluha byla trochu více unavená, ale snažila se. Takže pár rozladěných dotazů zkusíme osobně přehlédnout (v hodnocení nikoliv) a doufáme, že příště bude ranní rozpoložení obsluhy mnohem lepší.

Z nápojů jsme se obě rozhodly pro Cappuccino (80,-). Horký šálek lahodné kávy hned po ránu. To chce každý!

Ze sladkého jsme nic nezvolily, zdálo se nám trochu více spálené, než je naším gustem. Třeba příště.


Podnik hodnotíme 3,5 hvězdami z 5.

Co vy a tento podnik? Znáte? Byli jste? Dejte nám vědět.

Zatím se mějte krásně a příští týden zase ahoj!

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat