sobota 2. září 2023

Prostějov - Canall coffee


Zdravíme z Prostějova, kam jsme v létě zamířily cestou na Colours of Ostrava. Otázka hned na začátek pro vás, když zavzpomínáte zpět na léto, byli jste na nějakém festivalu? A kde se vám to líbilo nejvíce?

Pro nás zastávka v Prostějově byla hlavním bodem naší cesty. Sháněly jsme totiž místo, kam vyrazíme na oběd a Prostějov se zdál být tou pravou volbou. Mimo oběda jsme však také zamířily do podniku s názvem Canall Coffee. Naprosto jsme nečekaly, že nám podnik až tak moc vyrazí dech.


Nádherný ohromný barevný prostor s mnoha místy k sezení. Všude samé rostlinky, knihy a hezké decentní doplňky. Rozlehlá zahrada a mnoho míst i venku k posezení. My jsme si nakonec ukořistily skryté sezení ve stínu pod stromem a náramně si to vychutnávaly. (Foto v úvodu).

Obsluha byla velmi milá a pozitivně naladěná, opravdu nám svým nadšením dodaly elánu. Co se týká servisu ani zde nemáme co vytknout.


Z nápojů jsme sáhly po ledové kávě, která příjemně osvěžila a dodala potřebnou energii na zbytek cesty do Ostravy.

Kdybychom měly místo v žaludku ještě na nějaký dezert, určitě bychom si vybraly, takto bohužel jsme žádný nezvolily, ale příště určitě nějaký vybereme.

Podnik hodnotíme všemi hvězdami a vřele všem doporučujeme. Odkaz na jejich web máte zde.

Znáte v Prostějově nebo v okolí podobně skvělý místo? Dejte nám vědět.

VÝHODY:

        
   
 

Verů, Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat