sobota 7. října 2023

Chutnej


Vítejte, tentokrát zde máme veganskou restauraci na Letné. Jen co by kamenem dohodil od Technického a Zemědělského národního muzea.

Restauraci pomocí mapy najdete na adrese Letohradská 755/50, 170 00 Praha 7-Holešovice. Restaurace je vzdušná a opravdu minimalisticky vyzdobená. Otevřeno zde mají dlouho, až do 22 hodin, ale na ranní kávu ve všední den zapomeňte, otevírají až v 11, o víkendu o hodinu dříve.

Interiér podniku byl ve velmi jednoduchém stylu, hezky vzdušný. Nám se zde moc líbilo a rozhodně by nám nevadilo se i na chvilku posadit uvnitř.

 

My si zde daly cappuccino (60,-), avšak nikde jsme nenašly, z jakého mléka nám kávu vyrobily, takže jen štěstí, že ani jedná z nás není na žádnou rostlinou alternativu alergická. Žádný chuťový hit však káva nebyla, bereme samotnou kávu, mléko opomíjíme.


Jídlo jako takové jsme žádné neochutnaly, popravdě jsme sem šly po obědě na kávičku a dezert. Ochutnaly jsme tu Pastel de nata. Byl moc dobrý, jemná chuť pečiva a lahodná náplň. Rozhodně doporučujeme (cenu si už bohužel nepamatujeme).

Takže pokud vyhledáváte veganskou kuchyni, nebo chcete jen experimentovat, víte, kde to zkusit. Káva od nás získává 3 hvězdy, interiér 4 a dezert 5. Suma sumárum 4 hvězdičky z 5.

Takže se mějte, my možná někdy zkusíme i jídlo, pokud budeme poblíž. Zatím ahoj příště.


VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat