sobota 25. listopadu 2023

Cukrárna Alchymista



Ahoj a krásný víkend :) Máme pro vás nový článek. Tentokrát spolu navštívíme nádhernou cukrárnu na Letné.

pokud máte potřebu vyrazit na něco sladkého, stojíte na Letné a nechcete do klasických profláknutých cukrárenských podniků v ulici Milady Horákové, zbystřete a zapište si tento tip do "musím navštívit" seznamu.

Cukrárna Alchymista je nevšední svým interiérem, zákusky, ale také venkovní zahrádkou. V té opravdu doporučujeme posedět (pokud je teplé počasí). Mimo tyto vyjmenované části je podnik netradiční i svou otevírací dobou. Zavítat sem můžete od 13:00 do 19:30. (Mapu, kde podnik najdete budete mát opět pod článkem).


Interiér podniku nás opravdu nadchl. Příjemné barvy stěn, stropní malby, květiny a plno doplňků. Máte tedy trochu pocit jako zpět v čase. Nám se interiér a samozřejmě i zmíněná zahrada podniku opravdu líbily. Ta poklidná atmosféra vás prostě dostane. Kočka je důkazem.



Co se týká obsluhy, není nač si stěžovat. Slečna byla velmi aktivní, vše bylo rychle vyřízeno a bez sebemenšího problému i doneseno.

Z nápojů jsme zvolily naše oblíbené cappuccino, které bylo velmi dobře připravené v krásných šálcích s hezkým latte artem na vrchu. (60,-)


Ke kávě byl nutný zákusek, když už jsme byly v té kavárně. Z několika nabízených druhů jsme sáhly po zákusku Red velvet. Lehký nadýchaný piškot se šlehačkovým krémem. I za tu cenu jednoho zákusku všem vřele doporučujeme. (125,-)

Podnik hodnotíme 5 hvězdami z 5. Určitě se sem v létě ještě jednou vrátíme.

Odkaz na podnik máte zde.

Co vy a Cukrárna alchymista? Věděli jsme o tomto skrytém cukrárenském pokladu? Dejte nám vědět do komentáře.

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat