sobota 30. března 2024

Espressolab - Norimberk


Ahoj a krásný velikonoční víkend. Dnes se spolu vydáme do podniku v Norimberku, který jsme navštívily při našem odjezdu a byl moc prima. 😊


Kavárna Espressolab má hned několik poboček v Norimberku. My jsme navštívily tu na adrese Theresienstraße 14, 90403 Nürnberg, Německo. Otevřeno mají v pracovním týdnu od 8:00 do 20:00 o víkendu pak od 9:00 do 20:00. (mapa dole pod článkem).


Co se týká samotných prostorů kavárny, byly jsme nadšené. Milujeme sezení v oknech. Nejen že kvůli výhledu do ulice, ale také kavárna denním světlem velmi prokoukne. Vše je laděno do světle hnědých barev. Dřevo tu tedy vévodí. Super je také nápis města a také rostliny. Plno míst k sezení a rozlehlý bar. Super je také sezení venku. V létě večer na drink - aaa proč ne?

 
 

Obsluha byla tou nejmilejší za poslední dobu. Přišly jsme o malou chvilku dřív než otevírali a i tak jsme již směly dovnitř. Až na malé nedorozumění v komunikaci při objednávce, jsme byly na nejvyšší míru spokojeny. Obsluha byla rychlá a servis jídla během pár minutek.

Nápoje jsme zvolily dvojí. Jíťa sáhla po Mocha - jedno z nejlepších, které za poslední dobu měla, Verů po klasickém cappuccinu. Obojí bylo velmi dobré. Jemné nápoje s pěnou a krásným latte artem. Podnik však nabízí i mnoho dalších nápojů - nejen různé formy přípravy kávy, ale také čaje, limonády. Vybrat si bylo těžké, ale naše volba obstála na výbornou a daly bychom si to znovu.


Z jídel jsme sáhly po obloženém chlebu s avokádovou pomazánkou a pečenou paprikou. Zde došlo k nepochopení objednávky, zájem byl o chleba s avokádem a lososem, ale to nevadí. I tento byl velmi dobrý. Překvapivě šlo vše chuťově velmi dobře k sobě. Takže hodnotíme kladně, příště však chceme toho lososa. Jíťa zvolila granolu s jogurtem - pro start dne ideální lehká snídaně, která však i zasytila. Bylo v něm více druhů ovoce, takže chutě byly rozmanité, ale zároveň se nepřebíjely. Vločky byly jemné, tudíž při kousání nebolely tolik zuby, ani jste v puse neměli pocit, že jde o nějaké rozbředlé cosi. Velikost byla příjemná. Člověk se najedl a nebyl přecpaný. Velmi doporučujeme! Obojí!

Celkově hodnotíme podnik 5 hvězdami z 5 a určitě pokud bude cesta do Norimberku, zastavujeme se zde alespoň na kávu.

Co vy a tento podnik? Byli jste zde? Dejte nám vědět do komentářů. Odkaz na stránku podniku zde. Na náš článek o výletu do Norimberku tady.

Mějte krásný prodloužený víkend a zase příště ahoj!

VÝHODY:

         

   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat