sobota 20. dubna 2024

The Spot


Ahoj a krásný víkend. Ač se nám teď trochu ochladilo, nic vám nebrání v tom, zajít do nějakého příjemného podniku a dát si něco dobrého.

My dnes pro vás máme tip na podnik s názvem The Spot na Malé Straně. (Mapu podniku budete mít dole na stránce). Otevřeno zde mají po celý týden. Od pondělí do pátku od 8:00 do 19:00. O víkendu otevírají o půlhodinky déle, tak na to myslete.

Interiér podniku je ohromný a příjemně vzdušný. Několik příjemných místností s tichými odlehlými kouty, kde najdete police plné knih a nemáte pocit, že se tulíte k sousedům u stolu. Super jsou i hračky pro děti, se kterými ratolesti můžete zabavit. V hezkém počasí můžete využít i venkovní zahrádku.


Co se týká obsluhy, tak ta také byla velmi super. Slečna milá, jen ze začátku jsme měli pocit, že na nás trochu zapomněli, sice nám trvalo, než jsme si vybraly, ale poté, jak kdybychom tam nebyly. Pak už to všechno šlo hladce.

Káva byla moc dobrá. Zvolily jsme naše oblíbené cappuccino (65,-) a také latte s vanilkovou příchutí (75,-). Cappuccino taková naše klasika, kde i tady jsme si jí velmi vychutnaly. Latte bylo za Jíťu vynikající, avšak Verče to přišlo trochu víc sladké, zřejmě kvůli tomu sirupu.


Jídlo bylo vynikající. Obě jsme sáhly po dlooouhéé době po francouzských toastech. Velice nás přikvapily svou cenou, která vůbec nebyla veliká. V centru a tak ohromná snídaně a pod 200,- (přesněji 169,-). Každopádně mnohem větší zážitek byla ta kombinace chutí. Milujeme a těšíme se na další návštěvu.

I s menším zádrhelem, hned na začátku naší návštěvy, jsme byly na maximum spokojené a dáváme plný počet hvězdiček. Tedy 5 z 5.

Co vy a The Spot, znáte? Byli jste? Nás nalákali svým marketingem a mnoha recenzemi a doporučeními na sociálních sítích. A upřímně, potvrzujeme, že svou práci dělají dobře.

Dejte nám vědět do komentářů.

Mějte se krásně a zase příště ahoj!

VÝHODY:

         

   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat