sobota 4. května 2024

Typhoon Coffee - Praha Vršovice



Ahoj a krásné sobotní odpoledne, dnes spolu zajdeme na kafe do Typhoon Coffee ve Vršovicích.

Tento krásný prosvětlený a útulný podnik má otevřeno po celý pracovní týden od 7:30 do 19:00 o víkendech otevírají až v 10 dopoledne a otevřeno mají v sobotu do 6 večer a v neděli do 4 odpoledne. Mapku, kde podnik najdete máte opět dole na stránce.


Prostory jsou velmi příjemné, všude mnoho pokojovek, pohodlná křesílka k sezení a částmi podniku, které zajišťují jistá soukromí. Vše laděno do stejných barev. Mají zde i jednu velkou místnost pro lidi, kteří chtějí několik hodin pouze nerušeně pracovat. My jsme se tam necítily úplně komfortně, protože jsme měly pocit, že tam rušíme, ale podle nás to byl jen náš dojem. Nakonec jsme si vybraly posezení u velkého okna, směrem do ulice.


Obsluha na baru byla poměrně milá. Trochu netrpělivá, co se týká objednávky, ale i tak vše proběhlo s velkou pečlivostí a poměrně rychle. Takže hodnotíme pozitivně.

Z nápojů jsme sáhly po cappuccinu moc dobré a cukr nebyl třeba, takže rychlé stručné hodnocení. Dobré je také zmínit, že Typhoon je i pražírnou a kávová zrna tedy mají svá.


Z vitrínky se sladkým jsme zvolily brownie. To bylo trochu tužší, ale chutnalo dobře, šlehačka by rozhodně neuškodila. To samé dezert lehce ohřát. Protože čokoláda v brownie je vždy lepší rozteklá. 😊

A to je od nás dnes vše. Podnik hodnotíme 4 hvězdami z 5. Mějte se krásně a zase příště ahoj u dalšího článku.

PS: Také znáte nějaký podnik ve Vršovicích, kde se vám příjemně sedí, kávičkuje, pracuje, čte... Cokoliv. Dejte nám vědět do komentářů.

VÝHODY:

         

   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat