sobota 26. října 2019

Recenze: Cafe Camelot


    


Další článek z Polska? Ano! Tak vítejte a pojďte se inspirovat pro svou vlastní návštěvu našich sousedů.

Tuto kavárnu jsme zvolily hned druhy den a to pro naší snídani. Nebojte, Camelot tam stále stojí, jen jsme se v něm nasnídaly a nabraly sílu na cely den. Kdybyste se o tom chtěli přesvědčit můžete na adrese Świętego Tomasza 17, 33-332 Kraków, Polsko. Mají velmi zajímavou otevírací dobu a to od 9 až do 24 hodin. A to prosím pěkně každý den! 😮


Mimo snídaně sem můžete zavítat i na něco dobrého odpoledne, a i pozdě večer.

 

Interiér této kavárny je naprosto kouzelný. Opravdu máte pocit, že jste se ocitli uvnitř starého, krásného a bájného Kamelotu. Najdete zde kromě plno stolečků k sezení a nádherný bar, i točité schodiště, jiný dřevěný nábytek v podobě vitrín a skříní, a dokonce i místnost, kde se nachází jeden ohromně dlouhý stůl (Jak kdyby právě zasedali rytíři kulatého stolu). Osvětlení není vůbec moderní, ba naopak, železné lampy dodávají tomuto místu kouzelný nádech tajemna. Stěny jsou laděny do starorůžová, dokonce jsou zde i gobelíny a různé krajkové záclonky. Nám se interiér zdál možná tím i trochu přeplácaný, ale autenticitu místa to má.

Co musíme také vyzdvihnout, je venkovní zahrádka, která je v létě úplně plná a uvnitř, no budete rádi, pokud si nějaké místo ulovíte.


Dáváme 5 hvězd z 5.

K obsluze asi takto. Neměly jsme zde rezervaci, protože jsme ani neměly tucha, že je to tak populární místo. A to nejen ráno, ale i po celý den. Každopádně obsluha byla moc milá, a k malému, jedinému volnému stolečku pro dva nám byla poskytnuta ještě jedna židle. Angličtina nebyla problémem, kafe bylo doneseno včas a bez pokaženého latte artu. S donesením jídla taky žádné připomínky, příbory nechyběly, všechno bylo fajn i při platbě.


Rozhodně a 100 % dáváme 5 hvězd z 5.

Cappuccino bylo moc dobré, jen lehce přisladit, chuť kávy nebyla nakyslá. Latte art nechyběl a jednalo se tak o příjemné probuzení po ránu. 👍

I Verů zde zvolila cappuccino, které stejně jako Jítě opravdu velmi chutnalo. Prostě jedna z nejlepších káv na světě 😌.

I za Eli je zde jedna z nejlepších káv, co kdy ochutnala. Velký hrnek, latte art, nej, nej volba po ránu.




Dáváme 5 hvězd z 5.

Míchaná vejce byla výborná, s tak velkým množstvím zeleniny vypadala moc dobře. Eli to měla ještě se sýrem, a tato kombinace je prostě nejlepší pro milovníky sýra jako Eli. Od té doby takhle smažená vajíčka si Eli dává i doma!

Míchaná vajíčka byla dobrá. S pečivem v ošatce. Tmavá i světlá nakrájená bageta. Ještě, že jsme se s Eli dohodly. 😂 Na vajíčkách byla i jarní cibulka, která ničemu nevadila. 🤔



Co se týče francouzských toastů? Nikde jinde ve světě ani u nás v ČR Verů neochutnala lepší. Jemná chuť toastů, přelitých javorovým sirupem s trochou cukru, doplněna v mističkách jemnou ovocnou marmeládou a samozřejmě ovocem! To prostě chcete a neříkejte, že ne! Za Verů prostě top strop a nic na to nemá!


Tady není prostě co dodat. 5 hvězd z 5 a kdyby to šlo tak dáme i milion.

Celkem má tato kavárna 5 a více hvězd, důvody máte výš.

Ofiko Facebooková stránka zde. Instagram bohužel nemají 😪

Zajímají vás ještě jiné kavárny v Polsku. Mrkněte do sekce kavárna, pár recenzí už jsme přidaly.

Mějte se moc, moc krásně, užívejte poslední říjnové dny a zase příště paaa.

VÝHODY:
      

   


Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat