sobota 16. května 2020

Tip na 4/Polemizování: Znovuotevření podniků




Ahoj všichni, vítejte u našeho nového článku. Po dlouhé době tu pro vás máme čerstvý Tip na 4 a trochu i toho polemizování.

Pár dní zpět jsme se všichni mohli vydat do kaváren na první "pokaranténí" kafe, které bylo možné prozatím vychutnat si jen na zahrádkách těchto podniků. 

My jsme si během nařízeného volna plánovaly podniky, kam zajdeme hned, jakmile to půjde. Náš seznam byl naprosto dlouhý a vyčerpávající. A samozřejmě nakonec, v den otevření to dopadlo velmi jednoduše a hlavně jinak. Seznam šel stranou a my jsme se vydaly do podniku, který naprosto zbožňujeme a v ten den jsme se na jejich kávu a celkově atmosféru tohoto místa velmi těšily a měly chuť. 


Nebudeme vás už napínat dlouho. Jde o podnik Head Shot Coffee, který je naprosto kouzelný a skrytý ve Františkánské zahradě, kde kupodivu nenarazíte na mnoho lidí. Načerpáte plno klidu a pohody v naprostém centru velkoměsta, neboť zahrada a i tato kavárna se nachází nedaleko Václavského náměstí. 

Mimo klidné atmosféry, která tu panuje tu však narazíte i na tu nejvíc pohodovou obsluhu, která má pozitivní energie na rozdávání. To samé jejich nápoje a jídlo, které tu jsou neskutečně vynikající. 

Odkaz na naší recenzi máte --> zde.

Dočíst se o kavárně můžete i v našem polemizování --> tady

Případně jsme se o kavárně zmínily i v článku o Františkánské zahradě ---> mrkněte sem

Tímto článkem bychom vás chtěly poprosit k tomu, abyste se nebáli a začali zase do svých oblíbených podniků chodit. Přeci jen, čím větší podporu našim podnikům dáme, tím rychleji a lépe se ten náš malý stát vzpamatuje z této nepříznivé situace, nastartuje se ekonomika a vše se zase vrátí do normálu. 


My se už teď nemůže dočkat, až budeme moci zajít do dalších podniků na kávu a něco dobrého. Hlavně nám velmi chybí snídaně a brunche v kavárnách. 

Co vy a první místo, kam jste pádili po znovuotevření podniků? 

Dejte nám vědět do komentáře, případně se s námi o vaše oblíbená místa podělte na sociálních sítích. Označujte nás na svých fotografiích z kaváren a jiných podniků. --> @zazitky_na4. Navzájem si buďme inspirací, motivací a podporou v této době. 

Mějte se moc krásně, užívejte hezkých dní a plno kávy.


Holky ze Zážitky na 4 

Žádné komentáře:

Okomentovat