sobota 13. listopadu 2021

Recenze: URBEAN - Brunch | Cake | Coffee



    

Ahoj a krásné víkendové dny, doufáme, že máte v mysli nějaký fajn výlet. Pokud ne, máme tady bezva návrh, kam se podívat. Tak pojďme na to.

URBEAN Cafe najdete na adrese Bautzner Str. 6, 01099 Dresden, Německo. Otevřeno mají od úterý do neděle vždy od 9:00 do 16:00. Pondělky mají zavřeno, tak na to myslete.

Abychom neopomněly, i ve všední dny mají poměrně dosti narváno. Takže pokud máte v hlavě pomyšlení vyrazit sem na snídani, rozhodně doporučujeme udělat si rezervaci. Odkaz na stránku máte tu. Případně máte možnost sednout si ven 😅 jako my. Alespoň že bylo krásné počasí.


Interiér jsme neměly moc velkou šanci si prohlédnout, ale co nám utkvělo v paměti, byl přírodní motiv kavárny - všude mnoho pokojových rostlin, za barem květnová stěna.. Celý prostor je laděn do světlých barev, ať už barvou zdí, tak i nábytkem. Exteriér nebyl nějak zvlášť okouzlující, spíše takový obyčejný. Několik stolů okolo kavárny. Na požádání dostanete deku, pokud vám bude zima. Nad hlavou jsme měly stříšku, takže jsme se nemusely bát ani případného deště. Souhrnem vnitřek krásný, venek nijak nenadchne ani neurazí. Velmi podobné to bylo s podnikem v Mnichově. Odkaz na naší recenzi máte tady. Dáváme 4 hvězdičky z 5.


Obsluha zde byla moc příjemná, pán na baru nás upozornil na stoly s rezervací, tak jsme si musely jít sednout ven na zahrádku. Nevadilo nám to, podzimní počasí mělo krásných 22°C, takže jsme si užily příjemné posezení venku. Dále nás obsluhovala slečna. Mluvení v angličtině jí nedělalo problém, podobně jako u kolegy jsme se dočkaly milého vystupování a dokonce nám nabídla i deky, kdybychom potřebovaly. Na kávu už jsme čekaly trošku déle, ale plný podnik je tomu vysvětlením, jídlo už bylo donesen v relativně rychlém sledu po nápojích. Nemáme si tedy na co stěžovat.

Obsluze dáváme 5 z 5.

Z nápojů jsme zvolily dvě varianty:

Americano (2.50€) nebylo kyselé a Eli moc chutnalo, zvlášť v tak krásném hrníčku.


Moccacino (3,50€) bylo vážně moc dobré. Hořká čokoládu kávu nádherně doplnila. Jediné co, po čase bylo potřeba trochu cukru. Moc nás potěšila jemná pěna a náznak latteartu. Plusem samozřejmě byly nádherné šálky. Takže za nás velká spokojenost. Dáváme 5 hvězd z 5.

Z jídel jsme zvolily Eggs like Benedikt (9€) - Englisch Muffin, 2 pochierte Eier, Bacon-Jam, Sauce Hollandaise. Překvapilo nás, jak krásně ovoce doplňovalo slaninový jam, vajíčka a holandskou omáčku. Vše perfektně k sobě sedlo a jen díky tomu jsme si snídani tady opravdu užily! Za nás ohromné doporučení a jestli budeme někdy v Drážďanech znovu, je to jasná volba snídaně.


Avocado toast (8€)- Pane Maggiore Brot mit Rote-Beete-Hummus, Avocado, Chilli, Sesam, Tomate --> Tak toto je opravdu nejlepší Avo toast, který Eli jedla. krásně čerstvý chleba, křupavý okraj, ale zároveň měkoučký uvnitř. Chutnala i řepová pomazánka i semínka i dressing, prostě mňam. Od nás palec nahoru!


Jídlo od nás dostává 5!

Cekově dáváme podniku 5 hvězd z 5.

To je od nás vše. Proč tedy nevyrazit k sousedům na výlet za skvělou snídaní? Za nás to opravdu stojí za to.

Co vy a podniky v Drážďanech? Máte nějaký super tip? Dejte nám vědět.

Odkaz na jejich web máte tu. Na Instagramu je máte pod @urbeancafe.

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:
  
      

   
 

Holky ze Zážitky na 4


Žádné komentáře:

Okomentovat