sobota 20. dubna 2024

The Spot


Ahoj a krásný víkend. Ač se nám teď trochu ochladilo, nic vám nebrání v tom, zajít do nějakého příjemného podniku a dát si něco dobrého.

sobota 6. dubna 2024

Výlety: 3 dny na středním Slovensku

 

Ahoj a krásnou sobotu všem. Jaro v plném proudu, já se však vrátím v čase zpět a vezmu vás na mou pracovní cestu na Slovensko. Zavítáme do hoodně míst, která jsou neskutečně super. Atmosférou, památkami, jídlem, pitím a v neposlední řadě také lidmi.

sobota 30. března 2024

Espressolab - Norimberk


Ahoj a krásný velikonoční víkend. Dnes se spolu vydáme do podniku v Norimberku, který jsme navštívily při našem odjezdu a byl moc prima. 😊

sobota 23. března 2024

Výlety: 2 dny v Norimberku

Ahoj a krásné víkendové odpoledne. Dnes se spolu vydáme na menší výlet. Opět k naším sousedům za hranice. Konkrétně, a podle nadpisu článku jistě víte, do Norimberku. K vidění je toho opět spoustu od památek přes jídlo a různé kultury. Proto jsme vybraly pár našich nejoblíbenějších míst, které vám tu představíme. Tak pojďme na to.

sobota 9. března 2024

Praži café - České Budějovice



Ahoj a krásný víkend. Dnes spolu vyrazíme do našich oblíbených Českých Budějovic, jistě nemusíme toto boží město moc představovat. Každopádně i my tam pokaždé narazíme na nějaký další podnik, který jsme nenavštívily a musíme to urychleně napravit.